125
Μια παραδοσιακή συνταγή στην πιο ελαφριά εκδοχή της !ΥΛΙΚΑ650 γραμμάρια κιμάς1 1/2 κουταλιά τσαγιού κοφτή αλάτι1 αυγό ελαφριά χτυπημένο1/2 φλιτζάνι τσαγιού φρυγανιά κοπανισμένηΛίγο νερό2 δόντια σκόρδοΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ Λίγο κίμινο κοπανισμένοΒούτυρο ή φυτίνη1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 άλλο δόντι σκόρδο2 φλυτζάνια τσαγιού χυμός ντομάταςΑλάτι, Πιπέρι, ζάχαρηΕΚΤΕΛΕΣΗΒάζουμε τον κιμά σε μπολ και προσθέτουμε το αλάτι, το αυγό, τη φρυγανιά αφού τη μουσκέψουμε σε λίγο νερό, το σκόρδολιωμένο, το κίμινο και πιπέρι.Πλάθουμε σε μακρόστενα σουτζουκάκια.Καθαρίζουμε πατάτες και τις κόβουμε σε ροδέλες. Τις αρα
Διάβασε τη συνταγή στο lilaspurplethoughts.blogspot.com