by admin

Svickova το μοσχαράκι της μαμας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Το Svickova είναι μοσχαρίσιο κρέας με λαχανικά. Είναι πολύ εύκολο, αν και θέλει λίγη υπομονή στο ψήσιμο και στο μαρινάρισμα.
Συνηθίζετε να σερβίρετε με το βραστό ψωμί (houskové knedlíky), που είναι μπλιάξ, και με σάλτσα cranberry .
Διάβασε τη συνταγή στο www.dolmadaki.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχάρι με λαχανικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.dolmadaki.gr