126
Υλικά
- μοσχάρι φιλέτο 500 γρ
- βούτυρο 2 κσ
- ξύδι 1 κσ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
Το Svickova είναι μοσχαρίσιο κρέας με λαχανικά. Είναι πολύ εύκολο, αν και θέλει λίγη υπομονή στο ψήσιμο και στο μαρινάρισμα.
Συνηθίζετε να σερβίρετε με το βραστό ψωμί (houskové knedlíky), που είναι μπλιάξ, και με σάλτσα cranberry .
Συνηθίζετε να σερβίρετε με το βραστό ψωμί (houskové knedlíky), που είναι μπλιάξ, και με σάλτσα cranberry .
Διάβασε τη συνταγή στο www.dolmadaki.gr