79
Υλικά
- χοιρινό κότσι 4 τμχ
- χοντρό αλάτι -
- γαρύφαλλο 8 τμχ
- κρεμμύδια 5 τμχ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- δαφνόφυλλα 5 φύλλα
- σκόρδο 4 σκελ
- λευκό κρασί 1 φλ
- ζωμός λαχανικών 1.5 φλ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- μέλι 0.33 φλ
- μουστάρδα 0.33 φλ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι 0.5 κγ
Προετοιμαζόμαστε εγκαίρως για αυτή την ξεχωριστή κυριακάτικη συνταγή διά χειρός Νένας Ισμυρνόγλου. Υλικά Για το κρέας 4 χοιρινά κότσια (θα τα βρούμε με βάρος περίπου 1.500 γρ. το καθένα, με το κόκαλο. Το κάθε κότσι αντιστοιχεί σε δύο μερίδες.) χοντρό αλάτι 8 καρφάκια γαρίφαλο 5 μέτρια ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε κομμάτια των 2 εκ. περίπου 1 ξυλάκι κανέλας 5 δαφνόφυλλα 4 σκελίδες σκόρδου, κοπανισμένες ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr