by admin

Χοιρινά παϊδάκια με τραγανή γλυκόξινη κρούστα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Συνεχίζουμε το τσίκνισμα και το Σαββατοκύριακο με αυτά τα πολύ νόστιμα παϊδάκια. Υλικά 2 κιλά άκρες από χοιρινά παϊδάκια (λέγονται και κορτεζίνες ή spare ribs. Είναι οι άκρες από τα χοιρινά παϊδάκια, τις οποίες ζητάμε να μας τις χωρίσουν μία προς μία) 4 κουτ. σούπας μέλι  6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 4 κουτ. σούπας μουστάρδα, κατά προτίμηση με κόκκους 4 κουτ. σούπας σάλτσα σόγιας, κατά προτίμηση βιολογική 4 κουτ. σούπας βαλσαμικό ξίδι
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr