139
Υλικά
- χοιρινή μπριζόλα 2 τμχ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- καπνιστή πάπρικα 1 κγ
- βούτυρο 155 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- λάϊμ 1 τμχ
- σκόρδο 0.5 σκελ
- σχοινόπρασο 2 κσ
- κρεμμύδια 3 τμχ
- μαυροδάφνη 200 γρ
- ζάχαρη 60 γρ
- κρέμα βαλσαμικού 40 γρ
2 χοιρινές μπριζόλες λαιμού 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 1 κ.σ. βούτυρο Lurpak Αλάτι-πιπέρι 125 γρ. βούτυρο Lurpak Ξύσμα από 1 λάιμ ½ σκελ. σκόρδο 2 κ.σ. σχοινόπρασο Αλάτι-πιπέρι 3 κρεμμύδια 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. βούτυρο Lurpak 200 γρ. μαυροδάφνη 60 γρ. ζάχαρη 40 γρ. κρέμα βαλσαμικού με σύκο Kalamata Papadimitriou Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr