ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΗ ΣΑΛΤΣΑ PONZU ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΣΕΤΣΟΥΑΝ

Καταχωρήθηκε στις 20/12/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Πολύ βαρύγδουπο όνομα έχει η σημερινή μας συνταγή! Όμως, δεν είναι παρά μια απλούστατη παρασκευή με μαριναρισμένες μπριζόλες που μαγειρεύονται σε ένα αντικολλητικό τηγάνι που φέρνει λίγο σε γιαπωνέζικη κουζίνα!Ακόμα κι αν δεν ξέρετε τι είναι το ponzu ή τι εννοούμε λέγοντας καραμελωμένη σάλτσα, όλες οι απορίες σας θα επιλυθούν αν διαβάσετε τη συνταγή ως το τέλος!

Διάβασε τη συνταγή στο https://shogunkitchen.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις