171
Υλικά
- χοιρινή μπριζόλα 4 τμχ
- σάλτσα σόγιας 0.67 φλ
- μέλι 2 κσ
- σκόρδο 6 σκελ
- λευκό ξύδι 2 κσ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- τζίντζερ 1 τμχ
- πιπέρι Σετσουάν 1 κγ
Πολύ βαρύγδουπο όνομα έχει η σημερινή μας συνταγή! Όμως, δεν είναι παρά μια απλούστατη παρασκευή με μαριναρισμένες μπριζόλες που μαγειρεύονται σε ένα αντικολλητικό τηγάνι που φέρνει λίγο σε γιαπωνέζικη κουζίνα!Ακόμα κι αν δεν ξέρετε τι είναι το ponzu ή τι εννοούμε λέγοντας καραμελωμένη σάλτσα, όλες οι απορίες σας θα επιλυθούν αν διαβάσετε τη συνταγή ως το τέλος!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com