91
Υλικά
- πανσέτα 2 κιλ
- σκόρδο 2 σκελ
- δεντρολίβανο 1 ματσ.
- κρέμα βαλσαμικού 125 γρ
- πράσινο μήλο 1.5 κιλ
- ξινόμηλο 1.5 κιλ
- τζίντζερ 200 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- βούτυρο 2 κσ
- ρόκα 1 ματσ.
- κρέμα βαλσαμικού 4 κγ
2 κιλά χοιρινή πανσέτα 2 σκελ. σκόρδο 1 ματσ. δενδρολίβανο 125 γρ. κρέμα βαλσαμικού με φράουλα Kalamata Papadimitriou Ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι 1 ½ κιλό μήλα πράσινα ή ξινόμηλα 200 γρ. τζίντζερ 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak soft Αλάτι 1 ματσ. baby ρόκα 4 κ.γ. κρέμα βαλσαμικού με φράουλα Kalamata Papadimitriou Ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr