by admin

ΧΟΙΡΙΝΗ ΠΑΝΣΕΤΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ, ΤΖΙΝΤΖΕΡ & ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΦΡΑΟΥΛΑ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

2 κιλά χοιρινή πανσέτα  2 σκελ. σκόρδο  1 ματσ. δενδρολίβανο 125 γρ. κρέμα βαλσαμικού με φράουλα Kalamata Papadimitriou Ελαιόλαδο   Αλάτι-πιπέρι 1 ½ κιλό μήλα πράσινα ή ξινόμηλα 200 γρ. τζίντζερ  150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak soft Αλάτι 1 ματσ. baby ρόκα  4 κ.γ. κρέμα βαλσαμικού με φράουλα Kalamata Papadimitriou Ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.chefonair.gr