by admin

Χοιρινή τηγανιά ή Μπεκρή μεζέ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Τα παλιότερα χρόνια, αυτός ο μεζές ήταν συνυφασμένος με τα Χριστούγεννα, (με το έθιμο της γουρνοχαράς), και ανάλογα με το αν τον μαγείρευαν με αλκοόλ ή όχι, τον έλεγαν μπεκρή μεζέ ή τηγανιά.
Ανάλογα την περιοχή, έβαζαν και ντομάτα, κρεμμύδια ή πράσα, ή ακόμη και τυριά.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μπεκρή μεζέ, χοιρινή τηγανιά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com