by admin

Χοιρινό κότσι μπραιζέ στη γάστρα με αρωματικά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Χοιρινό κότσι... ένα κρέας που δοκίμασα σαν foodblogger και που κατέληξα να το λατρεύω! Το καλύτερο "κλείσιμο" της Κρεατινής Εβδομάδας αλλά και ένα γιορτινό ή, απλά, κυριακάτικο πιάτο. Ένα πιάτο με ιδιαίτερη νοστιμιά, που αν και έχει μια σχετική διαδικασία μέχρι να μπει στο φούρνο και να ξαναβγεί απ' αυτόν φτάνοντας στο πιάτο μας αξίζει με Α κεφαλαίο! Δεν είναι δύσκολη η παρασκευή του... είναι απλά χρονοβόρα!! Σε ανταμοίβει όμως η πλούσια νοστιμιά του και η τρυφερότητα του κρέατος....
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το tantekiki.blogspot.com