Χοιρινό κότσι στη γάστρα

Καταχωρήθηκε στις 23/06/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το κότσι, όπως και τα περισσότερα χοιρινά σε μεγάλα κομμάτια που φτιάχνω, το έκανα σε χαμηλή φωτιά, για κάμποση ώρα. Έτσι μαλακώνει μέχρι μέσα και γίνεται λουκουμάκι. Ένα μέτριο κότσι, φτάνει με το ζόρι για 2 άτομα. Αν σας ακούγεται παράξενο, σκεφτείτε ότι κεντρικά έχει ένα μεγάλο κόκκαλο και αρκετή πέτσα. Οπότε, το καθαρό βάρος δεν είναι πολύ.

Διάβασε τη συνταγή στο https://mikrikouzina.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις