Χοιρινό Κότσι στην Κατσαρόλα

Καταχωρήθηκε στις 22/11/12

11 Ψήφοι Ψήφισε

Το κότσι είναι από τα πολύ νόστιμα κομμάτια κρέατος χοιρινού, μοσχαρίσιου ή και αρνίσιου, που γίνεται γευστικότατο όταν μαγειρευτεί με αρωματικά βότανα και μουστάρδα.Στη χύτρα ταχύτητος μελώνει όμορφα, παραμένει ζουμερό και μαλακό, και το σπουδαιότερο, γίνεται πολύ γρήγορα με μικρότερη κατανάλωση ενέργειας.Στο τέλος η νόστιμη σάλτσα του, με όλους τους χυμούς του κρέατος και των καρυκευμάτων, χαρίζει στο κότσι και στο συνοδευτικό του ρύζι, μια επιπλέον γευστική απόλαυση...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.kitchenstori.es

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις