Χοιρινό με πράσα στο τηγάνι (πρασοτηγανιά)

Καταχωρήθηκε στις 08/12/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

Χειμωνιάτικο- χριστουγεννιάτικο-ελληνικό-αγαπημένο πιάτο!  Μη μου πείτε ότι δεν είναι από τα πιο χαρακτηριστικά χριστουγεννιάτικα πιάτα σε όλη την Ελλάδα! Τρυφερές μπουκιές χοιρινού κρέατος , που σιγομαγειρεύεται στο τηγάνι με πράσα και μελώνει. Η μάνα μου την έφτιαχνε με ελάχιστο πελτέ ντομάτας διαλυμένο σε λίγο νερό, η πεθερά μου με κοκκινοπίπερο. Η όψη παρόμοια, η γεύση διαφορετική. Κράτησα το κοκκινοπίπερο (πάει το χειμώνα) και πρόσθεσα κι εγώ τα δικά μου.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.cretangastronomy.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις