89
Υλικά
- χοιρινό μπούτι 1 κιλ
- βούτυρο 100 γρ
- μαρμελάδα πορτοκάλι 200 γρ
- μουστάρδα 2 κσ
- λευκό κρασί 300 γρ
- πολτός σκόρδου 1 κγ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- τσίλι 1 κγ
- πατάτες baby 600 γρ
- δεντρολίβανο 1 κσ
- βούτυρο 80 γρ
Ένας συγκλονιστικός τρόπος μαγειρέματος του χοιρινού. Ζουμερό, με έντονη τη γεύση πορτοκαλιού, είναι ιδανικό για το χριστουγενιάτικο τραπέζι ως κυρίως πιάτο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.foodtrails.gr