Χοιρινό Μπούτι Ψητό στον Φούρνο με Σιρόπι & Μουστάρδα

Καταχωρήθηκε στις 10/09/09

4 Ψήφοι Ψήφισε

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα 2 κονσέρβες ανανά ή δύο φρέσκους ανανάδες σε κομματάκια, να βράσουν μαζί με 2 φλυτζάνια νερό ή τον χυμό της κονσέρβας, 1/4 του φλυτζανιού μέλι και 2 φλυτζάνια ζάχαρη. Θα χρειαστεί να σιγοβράσουν περίπου 1 ώρα (σε μέτρια φωτιά), αν ο ανανάς είναι φρέσκος ή 50 λεπτά, αν είναι από κονσέρβα. Αλατοπιπερώνουμε ελαφρά. Το σιρόπι είναι έτοιμο, όταν ο ανανάς γίνει διάφανος και

Διάβασε τη συνταγή στο https://teleialysh.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις