107
Σήμερα σας έχω άλλη μία βήμα - βήμα συνταγή για σκούρο μπρεζέ με χοιρινό, κυδώνια και δαμάσκηνα. Η συγκεκριμένη τεχνική θα σας δώσει 100% ένα αποτέλεσμα πέραν του ικανοποιητικού και αυτό επειδή στηρίζεται στην λογική του χαμηλά και αργά (Low and Slow). Το κρέας παίρνει μία απερίγραπτη νοστιμιά απο το αργό ψήσιμο και τα λαχανικά που το συνοδεύουν, γίνεται απίστευτα ζουμερό (δεν θα το πιστεύετε σας λέω!) και τρυφερό απορροφώντας τα υγρά απο την σάλτσα που το περιβάλλει, ενώ στο τέλος συνοδεύεται απο την πλούσια πεντανόστιμη αυτη σάλτσα φτάνοντας το πιάτο στο απόγειο....
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com