201
Υλικά
- μοσχάρι 1200 γρ
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- πελτές 1 κσ
- κόκκινο κρασί 0.75 φλ
- κονκασέ 1 συσκ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- μπαχάρι 3 τμχ
- κανέλα 1 τμχ
- μαϊντανός 3 κλων
- βούτυρο 3 κσ
- αλεύρι 3 κσ
- γάλα φρέσκο 3 φλ
- κασέρι 0.5 φλ
1.200 γρ. . μοσχάρι (ελιά ή χτένι σπάλας ) κομμένο σε μέγεθος μπουκιάς ή αρνί 1/4 φλ. ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. πελτέ 3/4 φλ κόκκινο κρασί 1 συσκευασία ψιλοκομμένες ντομάτες 1 δαφνόφυλλο 2-3 μπαχάρια 1 κομμάτι ξύλο κανέλα 2-3 κλωνάρια μαϊντανό αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τον πουρέ μελιτζάνας 6 μελιτζάνες ψητές ή καπνιστές καθαρισμένες 3 κ.σ. βούτυρο 3 κ.σ. αλεύρι 3 φλ. γάλα φρέσκο ζεστό αλάτι,πιπέρι 1/2 φλ. ώριμο κασέρι τριμμένο
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr