ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ PATISSERIE!!! ((ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ)

Καταχωρήθηκε στις 28/08/13

8 Ψήφοι Ψήφισε

Απο τις πιο ευκολες και πιο νοστιμες η συγκεκριμενη κρεμα patisserie για τουρτες,και οτι γλυκο θελετε εσεις να γεμισετε ...ειναι απλα υπεροχη!!!Δοκιμαστε την!!!Σε µπολ χτυπάµε µε σύρµα το αυγό, Σιγά σιγά κοσκινίζουµε το αλεύρι και το κορν φλάουρ στα αυγά.Λίγο πριν βράσουν γάλα και κρέµα τα ρίχνουµε σιγά σιγά στο µείγµα των αυγών, ανακατεύοντας πάντα. Όλο µαζί το ξαναβάζουµε στην κατσαρόλα µέχρι η κρέµα να δέσει. Όταν πρόκειται να χρησιµοποιήσουµε την κρέµα, αφαιρούµε τη µεµβράνη και µε το σύρµα την αφρατεύουµε ελαφρά. Τη βάζουµε σε κορνέ ζαχαροπλαστικής για να την στρ

Διάβασε τη συνταγή στο https://nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις