146
Υλικά
- γάλα φρέσκο 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- κρόκοι 5 τμχ
- ζάχαρη 80 γρ
- κορν φλάουρ 30 γρ
Αυτή η βραστή κρέμα με φρέσκο γάλα, κρόκους αυγών και φλοιό πορτοκαλιού είναι σκέτη νοσταλγία… Νοσταλγία και παρηγοριά μαζί, γιατί οι κρέμες είναι «comfort food» για μένα, πολύ περισσότερο δε αν είναι σπιτικές και φτιαγμένες με φρέσκα υλικά. Η πυκνότητα κι η υφή της βραστής κρέμας φτιαγμένη με κρόκους αυγών είναι μία και μοναδική ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr