Creme Brulle

Καταχωρήθηκε στις 04/03/10

4 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά: 750 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 250 γρ. φρέσκο γάλα 10 κρόκοι αυγού 165 γρ. ζάχαρη 1 κλωναράκι βανίλια (εναλλακτικά ξύσμα πορτοκαλιού ή λεμονιού) μαύρη και άσπρη ζάχαρη για το κάψιμο Εκτέλεση: Ζεσταίνουμε στη φωτιά την κρέμα γάλακτος και το γάλα μαζί με το κλωναράκι...

Διάβασε τη συνταγή στο http://greekcook.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις