by admin

Ελβετική βουτυρόκρεμα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

  Υλικά   250 γρ Βούτυρο Αγελαδινό 82% λιπαρά σε θερμοκρασία δωματίου 100 γρ Ασπράδια αυγών 200 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική 2 γρ Άρωμα βανίλιας Προορατικά χρώμα ζαχαροπλαστικής σε πάστα     Εκτέλεση: Σε ένα κατσαρόλι βάζουμε λίγο  νερό και  σε μέτρια  φωτιά ώστε να σιγοβράζει. Σε ένα ινοξ μπολ (μπασίνα) ρίχνουμε τα ασπράδια μαζί με τη ζάχαρη. Τοποθετούμε το μείγμα πάνω από το νερό που σιγοβράζει και ανακατεύουμε ελαφρά με ένα σύρμα. Ανακατεύουμε  συνεχώς.
Διάβασε τη συνταγή στο omorfesgeuseis.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέμες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το omorfesgeuseis.blogspot.com