106
Υλικά
- άγαρ άγαρ 3 γρ
- αυγά 1 τμχ
- ζάχαρη 100 γρ
- κορν φλάουρ 2 κσ
- κρέμα γάλακτος 500 ml
- γάλα 500 ml
- αλάτι 1 τσιμπ
- βανίλια 2 τμχ
- λεμόνι 0.5 τμχ
3 γρ agar agar 1 αυγό ολόκληρο 2 κρόκοι αυγού 100 γρ ζάχαρη 2 κ.σ. corn flour (εάν θέλετε να πειραματισθείτε, χρησιμοποιήστε μόνο 1 κ.σ. για πιο …τρεμουλιάρικη υφή) 500ml γάλα, πλήρες (εάν θέλετε μία πιο “γεμάτη” γεύση, μπορείτε να το μοιράσετε μισό-μισό με κρέμα γάλακτος) 1 τσιμπιά αλάτι 2 φιαλίδια βανίλιας το ξύσμα από 1/2 λεμόνι
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr