82
Υλικά
- αυγά 3 τμχ
- μαύρη ζάχαρη 5 κσ
- βανίλια 1 τμχ
- κορν φλάουρ 1 κγ
Τα λεμόνια για μένα είναι καρποί πολύτιμοι και τους χρησιμοποιώ τόσο στο φαγητό όσο και στα γλυκά μου, τα γλυκόξινα που τα λατρεύω. Η κρέμα λεμονιού που γράφω παρακάτω, ταιριάζει εξαιρετικά σε κέικ και τάρτες αλλά μπορεί να καταναλωθεί και μόνη της, ολομόναχη χωρίς να της λείπει κάτι. Μπορούμε ακόμη να τη σερβίρουμε σε μπολάκι με μια δόση γλυκό βυσσινάκι από πάνω που την απογειώνει και γίνεται ακόμη πιο μοσχοβολιστή.
Διάβασε τη συνταγή στο www.seasonsinajar.com