by admin

Κρέμα Μπαβαρουάζ με Σάλτσα Λωτού

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ελαφρύ, απολαυστικό, λευκό επιδόρπιο, με Crème Bavaroise και γλυκούς καρπούς λωτού, που του χαρίζουν φωτεινό πορτοκαλί χρώμα εκτός από τη γεύση τους. Η ίδια η κρέμα, παρά την απλότητά της, έχει ένα υπέροχο άρωμα και λεπτή γεύση που της τα χαρίζει το ξύσμα και ο χυμός του λεμονιού. Μια απλή εκδοχή της Μπαβαρουάζ, η οποία γίνεται γρήγορα και χωρίς καμιά δυσκολία. Μια σημαντική παράμετρος είναι ότι μπορεί να προετοιμαστεί από την προηγουμένη και να μείνει στο ψυγείο έως την ώρα του σερβιρίσματος. Συνοδεύει εξαιρετικά καλά ένα δείπνο, όπως αυτό της βραδιάς των Χριστουγέννων, αφού όντας ελαφρύ, δεν επιβαρύνει το ήδη κορεσμένο στομάχι. Καλά Χριστούγεννα! ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es
Κατηγορία: Κρέμες
Περισσότερες συνταγές: κρέμα, λωτοί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.kitchenstori.es