Κρέμα πιάτου (άνθος αραβοσίτου σπιτικό)

Καταχωρήθηκε στις 10/11/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η κλασσική κρέμα βανίλια (και μερικές φορές και σοκολάτα) που μας έφτιαχναν οι μαμάδες μας. Σαν το άνθος αραβοσίτου που βρίσκουμε σε φακελάκια, αλλά σπιτικό και πολύ πιο νόστιμο. Κανονικά η κρέμα σερβίρεται σε βαθιά πιάτα, για αυτό και έχει την ονομασία αυτή, ωστόσο είναι πιο πρακτικό να την σερβίρουμε σε μπολάκια!

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.sintagespareas.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις