59
Κλασσική αλλά υπέροχη ... Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα να βράσει. Μόλις πάρει βράση το αποσύρουμε ρίχνουμε τα κροκάδια και ανακατεύουμε συνεχώς για να μη σβολιάσει. και την αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.Χτυπάμε την σαντιγί να γίνει πηκτή σαν γιαούρτι Καλή επιτυχία!!! Tip: Αν σας σβολιάσει η κρέμα χτυπήστε την με το μίξερ και περάστε την από σίτα.Όταν ρίχνετε το μείγμα στο καυτό γάλα χαμηλώστε την φωτιά μη σας καεί.Η κρέμα μπαίνει για γέμιση σε τούρτα,τάρτες ακόμη και σκέτη. Η συνταγή είναι της Β. Αλεξιάδου
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesapospiti.blogspot.com