89
Υλικά
- λεμόνι 2 τμχ
- βούτυρο 125 γρ
- ζάχαρη άχνη 175 γρ
- αυγά 3 τμχ
Με τα λεμόνια έφτιαξα ένα λιμοντσέλο και στη συνέχεια είπα να πειραματιστώ με αυτή την ξακουστή lemon curd. Κατ΄αρχήν είναι εθιστική και την τρως με το κουτάλι. Χρησιμοποιείτε ως γέμιση σε τάρτες, πάβλοβα,κορμούς, cheesecake, mufin και πουτίγκες. Η κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα σε κάποια παρασκευή μας χωρίς να τη μοιράσουμε σε βαζάκια.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr