by admin

Mousse Τυριού με Lingonberries

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Τα Lingonberries είναι εγγενές φυτό σε μορφή θάμνου της Σκανδιναβίας με βρώσιμους, κατακόκκινους, μικρούς καρπούς και έχουν μια μακρυά ιστορία στη σκανδιναβική κουζίνα, στην οποία τα χρησιμοποιούν σε πολλά πιάτα, φρέσκα ή κατεψυγμένα.
Τη μαρμελάδα, με lingon–lingonberry jam, σε κονσερβοποιημένη μορφή τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσα από τα «IKEA», όπου σερβίρονται συνοδεύοντας τα σουηδικά κεφτεδάκια κι όπου μπορείτε να την προμηθευτείτε.
Εδώ χρησιμοποιήθηκε ως βάση για να τοποθετήσουμε επάνω της μια αφράτη mousse κρέμας τυριού mascarpone, δροσερή, ήπια σε γλυκύτητα, χάρις στη στέβια και πολύ ελαφριά γευστικά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es
Κατηγορία: Κρέμες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.kitchenstori.es