by admin

Μους λεμόνι

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Παγώνουμε το γάλα στην κατάψυξη για 2 ώρες. Διαλύουμε το ζελέ σε 1 φλιτζάνι βραστό νερό και το αφήνουμε να κρυώσει. Χτυπάμε το γάλα στο μίξερ, μέχρι να γίνει μια πηχτή κρέμα.
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέμες
Περισσότερες συνταγές: μους λεμόνι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookandfeed.blogspot.com