by admin

Μους σοκολάτα με πορτοκάλι Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Υλικά

4 αυγά
120 γρ. ζάχαρη
150 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη
100 γρ. βούτυρο αγελάδας, κομμένο σε κομμάτια, σε θερμοκρασία δωματίου
ξύσμα από 1 πορτοκάλι

Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr
Κατηγορία: Κρέμες
Περισσότερες συνταγές: μους σοκολάτας
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.steliosparliaros.gr