105
Υλικά
- γάλα φρέσκο 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- κρόκοι 6 τμχ
- κανέλα 3 ξύλο/α
- λεμόνι 2 τμχ
- ζελατίνη 10 φύλλα
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 200 γρ
- ασπράδι 5 τμχ
- ζάχαρη 300 γρ
Μια απαλή και λεία κρεμούλα είναι η μπαβαρουάζ και γίνεται με κρεμ ανγκλέζ και ζελατίνη. Εδώ την δοκιμάζουμε στην λεμονίζουσα εκδοχή της, κάτω από ένα βουνό αφράτης μαρέγκας.
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr