198
Η σημερινή συνταγή είναι η παραλλαγή άλλης που έφτιαχνα παλιότερα με αραίωση συμπυκνωμένου χυμού, σπιτικού ή του εμπορίου, και την χρησιμοποιούσα σε νηστίσιμο γλυκό με φρυγανιές. Επειδή διαπιστώσαμε ότι και σκέτη στέκει μια χαρά, την έχω φτιάξει 1-2 φορές χωρίς μπισκοτένιο συμπλήρωμα ή βάση από φρυγανιές.
Την έχω σερβίρει σε μικρά μπολ ή ποτήρια. Για να της δώσω πιο όμορφη εμφάνιση καραμελώνω λίγες από τις φλούδες του λεμονιού ή του πορτοκαλιού που στύβω αλλά αυτό μπορεί να λείπει.
Η συνταγή είναι απλή, και μπορούμε να φτιάξουμε την κρέμα μας σε όποια ποσότητα θέλουμε μετρώντας απλά με το ίδιο σκεύος τα υλικά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr