Ρυζόγαλο …αναλυτικά!

Καταχωρήθηκε στις 09/07/12

5 Ψήφοι Ψήφισε

Ποιος δεν το ξέρει και δεν τόχει δοκιμάσει αυτό το παντός καιρού και πάσης Ελλάδος ...γαλακτοσκεύασμα. Πρωινό, απογευματινό, βραδινό , χειμωνιάτικο, καλοκαιρινό, με μαστίχα, με κανέλα, με βανίλια, με ξύσμα εσπεριδοειδών, ακόμη και με σιρόπι σοκολάτας για τους νεωτεριστές της γεύσης, το ρυζόγαλο το αγαπούμε σχεδόν όλοι. Υλικά ελάχιστα, πάντα στην κουζίνα μας, εύκολο και για τις αρχάριες ! Γλυκάκι μαμαδίστικο ή πιο σωστά γιαγιαδίστικο. Με γάλα πλήρες, με light, με κατσικίσιο, με πρόβειο, αυτό το γλυκό ριζότο τρώγεται ευχάριστα από ασθενείς και οδοιπόρους αλλά και σφύζοντες από υγεία...

Διάβασε τη συνταγή στο https://cretangastronomy.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις