by admin

Ρυζόγαλο με στέβια και ζελέ πορτοκάλι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά για 6 μερίδες: 100 γρ. ρύζι γλασέ 400 γρ. νερό 800 γρ. γάλα ελαφρύ 60 γρ. κορν φλάουρ 2 κ.σ. στέβια ή γλυκαντική ουσία Για το ζελέ πορτοκάλι: 350 γρ. φρέσκος
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr
Κατηγορία: Κρέμες
Περισσότερες συνταγές: ρυζόγαλο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.easykuzina.gr