Σπιτική μερέντα με ζαχαρούχο

Καταχωρήθηκε στις 15/09/13

9 Ψήφοι Ψήφισε

Για το πρωινό μας και ό,τι περισσέψει με το κουτάλι κατά την παιδική συνήθεια.Διαδικασία Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί (σε μεταλλικό μπολ που έχουμε βάλει σε κατσαρόλα με νερό που βράζει). Παράλληλα, ζεσταίνουμε ελαφρώς το ζαχαρούχο γάλα. Κατεβάζουμε την κουβερτούρα από τη φωτιά, ρίχνουμε σε αυτή το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε με μια κουτάλα. Πολτοποιούμε στο μπλέντερ, όσο καλύτερα μπορούμε, το φουντούκι, έτσι ώστε να «βγάλει» το λάδι του και να γίνει ένα μείγμα σαν πολτός και το ρίχνουμε μέσα στο μείγμα της σοκολάτας...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.glykesistories.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις