80
Μας αρέσει κι έτσι κι αλλιώς! Μερέντα ή σως σοκολάτα πάνω σε φρούτα και παγωτό, είναι ότι καλύτερο για το καλοκαίρι!
Τη χρησιμοποιούμε πάνω σε παγωτό κυρίως ή εάν θέλουμε προσθέτουμε περισσότερη άχνη και γίνεται πιο πηχτή. Τα υλικά που δίνουμε εδώ είναι για μια σως σοκολάτα, αρκετά πηχτή.Μικροί και μεγάλοι μάγειρες, στην κουζίνα ολοταχώς!
Τη χρησιμοποιούμε πάνω σε παγωτό κυρίως ή εάν θέλουμε προσθέτουμε περισσότερη άχνη και γίνεται πιο πηχτή. Τα υλικά που δίνουμε εδώ είναι για μια σως σοκολάτα, αρκετά πηχτή.Μικροί και μεγάλοι μάγειρες, στην κουζίνα ολοταχώς!
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr