by admin

Το γλυκό των Deux Hommes Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά Κρέμα σοκολάτας 300 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 300 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη 300 γρ. μασκαρπόνε Λευκή κρέμα 280 γρ. μασκαρπόνε 30 γρ. άχνη ζάχαρη 280 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 40 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες Τρίμμα σοκολάτας 100 γρ. βούτυρο αγελάδας, κομμένο σε κύβους 100 γρ. καστανή ζάχαρη, κρυσταλλική 100 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη 75 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις αλάτι χοντρό (περίπου 1/3 κ.γ.) 15 γρ. κακάο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr
Κατηγορία: Κρέμες
Περισσότερες συνταγές: κρέμα σοκολάτα
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.steliosparliaros.gr