97
Υλικά
- γάλα φρέσκο 300 γρ
- κουβερτούρα 300 γρ
- μασκαρπόνε 300 γρ
- μασκαρπόνε 280 γρ
- ζάχαρη άχνη 30 γρ
- κρέμα γάλακτος 280 γρ
- γάλα φρέσκο 40 γρ
- βούτυρο αγελάδος 100 γρ
- καστανή ζάχαρη 100 γρ
- αμύγδαλα 100 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 75 γρ
- χοντρό αλάτι 0.33 κγ
- κακάο 15 γρ
Υλικά Κρέμα σοκολάτας 300 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 300 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη 300 γρ. μασκαρπόνε Λευκή κρέμα 280 γρ. μασκαρπόνε 30 γρ. άχνη ζάχαρη 280 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 40 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες Τρίμμα σοκολάτας 100 γρ. βούτυρο αγελάδας, κομμένο σε κύβους 100 γρ. καστανή ζάχαρη, κρυσταλλική 100 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη 75 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις αλάτι χοντρό (περίπου 1/3 κ.γ.) 15 γρ. κακάο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr