by admin

Ζελέ ανάμεικτων φρούτων με κρασί και σαντιγί

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Διαδικασία Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε ένα μπολ με λίγο κρύο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Εν τω μεταξύ γεμίζουμε ένα μεγάλο μπολ με κρύο νερό και μπόλικα παγάκια. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το 1/3 της ποσότητας του κρασιού. Το αποσύρουμε όμως πριν βράσει. Στύβουμε τα μαλακωμένα φύλλα ζελατίνης και τα ρίχνουμε στο ζεστό κρασί. Ανακατεύουμε έως ότου λιώσουν και προσθέτουμε το υπόλοιπο κρασί. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ, το οποίο τοποθετούμε μέσα στο μπολ με τα παγάκια. Ανακατεύουμε συνεχώς το μείγμα, μέχρι να κρυώσει και να αρχίσει να πήζει ελαφρά (βοηθούν πολύ τα παγάκια). Σε αυτό το στά
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr
Κατηγορία: Κρέμες
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.glykesistories.gr