Ζελέ από κρασί και κόκκινα φρούτα

Καταχωρήθηκε στις 24/08/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Διαδικασία Βάζουμε τη ζελατίνα σε κρύο νερό να μαλακώσει. Ρίχνουμε το κρασί, τη ζάχαρη και τα κεράσια σε μια κατσαρόλα και τη βάζουμε στη φωτιά. Όταν αρχίσουν να βράζουν, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε στη φωτιά για 8 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τη ζελατίνα, αφού τη στύψουμε, και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.glykesistories.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις