by admin

Ζελέ σοκολάτας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το αντίδοτο στους 40° C είναι ένα κομμάτι ζελέ, αλλά τι ζελέ! Υλικά 200 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 50% - 55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 500 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 40 γρ. ζάχαρη 15 γρ. φύλλα ζελατίνης (3 των 5 γρ. ή περισσότερα μικρότερου βάρους)...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Κρέμες
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr