86
Υλικά
- ελαιόλαδο 1 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- αγκινάρες 16 τμχ
- άνηθος 1 ματσ.
- πατάτες 250 γρ
- αλεύρι 1 κσ
- δεντρολίβανο -
- πατάτες 250 γρ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- θυμάρι 0.5 κγ
- ζωμός λαχανικών 2 κούπα/ες
- λεμόνι 0.5 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά : 1 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 16 καρδιές αγκινάρας, κομμένες στη μέση μαριναρισμένες 1 ρίζα άνηθο, κομμένη σε κύβους 250 γρ. μικρές πατάτες, πλυμένες καλά και κομμένες σε τέταρτα 1 κουτ. της σούπας αλεύρι Λίγο φρέσκο δενδρολίβανο 1 φύλλο δάφνης 1/2 κουτ. του γλυκού θυμάρι 2 κούπες ζωμό λαχανικών 1/2 λεμόνι, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε φετούλες...
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr