198
Υλικά
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 6 τμχ
- άνηθος 0.67 ματσ.
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- κορν φλάουρ 1 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ζάχαρη 0.5 κγ
Αρακάς λαδερός μαγειρεμένος με μπόλικο ξερό και φρέσκο κρεμμυδάκι για να αποκτήσει νοστιμιά, άφθονο άνηθο για άρωμα και λίγη ζαχαρίτσα για να γλυκάνει ακόμα περισσότερο. 450 γρ. κατεψυγμένο ή φρέσκο αρακά (αφαιρώ τα σπέρματα) 1 ξερό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια (ψιλοκομμένα) 2/3 ματσάκι άνηθο (ψιλοκομμένο) ½ φλ. ελαιόλαδο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr