115
Υλικά
- φασολάκια πλατιά 1 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- χυμός ντομάτας 500 γρ
- απάκι 200 γρ
- κόκκινο κρασί 0.5 ποτ κρασ
- κύβος λαχανικών 1 τμχ
- μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο 1 κσ
- ζάχαρη 1 κγ
- μπαχάρι 5 κόκκοι
1 κιλό φασολάκια πλατιά
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
500 γρ. χυμό ντομάτας
200 γρ. απάκι κομμένο σε λωρίδες
1/2 κρασοπότηρο κόκκινο κρασί
1 κύβο λαχανικών
1 κ.σ. μείγμα μπαχαρικών για χοιρινό
1 κ.γλ. ζάχαρη
Αλάτι-Πιπέρι
5 μπαχάρια
Λάδι
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
500 γρ. χυμό ντομάτας
200 γρ. απάκι κομμένο σε λωρίδες
1/2 κρασοπότηρο κόκκινο κρασί
1 κύβο λαχανικών
1 κ.σ. μείγμα μπαχαρικών για χοιρινό
1 κ.γλ. ζάχαρη
Αλάτι-Πιπέρι
5 μπαχάρια
Λάδι
Διάβασε τη συνταγή στο cookingbook.gr