176
Υλικά
- γλυκοπατάτα 3 τμχ
- κορν φλάουρ 1 κσ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- κύμινο 0.5 κγ
- πάπρικα 0.5 κγ
- στραγγιστό γιαούρτι 1 συσκ
- χυμός λεμονιού 4 κσ
- μουστάρδα 2 κσ
- αλάτι 1 κγ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- μπλε τυρί 80 γρ
Σήμερα ξεχνάμε τις τηγανητές πατάτες (λες και γίνεται ποτέ αυτό!) βάζουμε γλυκοπατάτες στον φούρνο με πάπρικα και κύμινο, φτιάχνοντας μαζί με ένα dip από blue cheese. Οι γλυκοπατάτες φούρνου, είναι το ιδανικό ορεκτικό για το τραπέζια μας, ειδικά αν θέλουμε να ξεφύγουμε λίγο από τις πατάτες φούρνου που φτιάχνουμε συχνά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com