217
Το μόνο σίγουρο υλικό σε αυτή τη συνταγή ήταν οι γλυκοπατάτες. Και αυτό γιατί στην περίπτωσή μας, «όσο πιο πολλές γλυκοπατάτες τόσο το καλύτερο!». Επιπλέον, είναι και πολύ υγιεινές. Για δεύτερο συστατικό, ψάχναμε να βρούμε αντικατάστατο του κρέατος. Εύκολο: τα μανιτάρια! Αλλά ποια ποικιλία; Καλό το ερώτημα. Μια σαρκώδης ποικιλία φαίνονταν να είναι η κατάλληλη απάντηση. Μιας και δεν μπορούσαμε να διαλέξουμε εύκολα, καταλήξαμε να χρησιμοποιήσουμε τελικά 2 ποικιλίες. Γιατί όχι; Έτσι τα πλευρώτους και τα πορτομπέλο μπήκαν στη λίστα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com