by admin

Ιμάμ μπαϊλντί

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Tο φαγητό κατατάσσεται στα λαδερά φαγητά. Συνηθίζεται στην Ελλάδα , στην Τουρκία και στις χώρες των Βαλκανίων και παρόλο που η ονομασία του παραπέμπει σε τούρκικης καταγωγής πιάτο, πάντα είχα την υποψία ότι μάλλον είναι ελληνικό φαγητό εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας ελαιολάδου που περιέχει.
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: ιμάμ μπαϊλντί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com