70
Υλικά
- μελιτζάνες 1 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- σέλερι 1 φλ
- ελιές 0.75 φλ
- κάπαρη 2 κσ
- ντοματοπελτές 2 κσ
- ελαιόλαδο 8 κσ
- ξύδι 4 κσ
- καστανή ζάχαρη 2 κσ
Θυμήθηκα μια κλασική ιταλική συνταγή ονόματι καπονάτα! Με το που είδα τα υλικά της μου έκανε αμέσως κλικ! Βασικά συστατικά είναι πέραν της μελιτζάνας το σέλερυ, οι ελιές, η κάπαρη, το ξύδι. Επίσης μπορείτε να ψήσετε ψωμάκι κ να φτιάξετε μπρουσκέτες με καπονάτα! Διατηρείται για μέρες στο ψυγείο κ μάλιστα όσο μένει, τόσο πιο νόστιμο γίνεται, αφού δένουν οι γεύσεις κ τα αρώματα.
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr