by admin

καραμελωμένες πατάτες Cajun

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

...Η γεύση είναι τολμηρή, αλλά όχι εξαιρετικά πικάντικη και πιπεράτη. Το signature πιάτο της κουζίνας Cajun είναι το Jambalaya, ένα σκουρόχρωμο πιάτο με κομματάκια από κρέας, την ‘αγία τρίαδα’ των λαχανικών (όπως χαρακτηριστικά αποκαλείται ο συνδυασμός κρεμμυδιών, σέλερι και πράσινης πιπεριάς) συνδυασμένα με ζωμό και ρύζι. Απόρροια αυτής της μαγειρικής είναι και η συνταγή με τις Cajun καραμελωμένες πατάτες, γλυκές και ελαφρώς πικάντικες, αρωματισμένες με κανέλα και πορτοκάλι, που γίνεται τόσο με τις γνωστές κόκκινες γλυκοπατάτες και μάλιστα με τη φλούδα τους όσο και με τις κανονικές. Επειδή το χρώμα της πατάτας διαμορφώνει το χρώμα του πιάτου, το αποτέλεσμα στο σερβίρισμα εκτός από γευστικό είναι ελκυστικό και περισσότερο από ευχάριστο....
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: καραμελωμένες πατάτες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com