154
Υλικά:μισό κιλό καρότα μικρά1 1/3 του φλυτζανιού ελαιόλαδο1 κουταλάκι κύμινο σε σκόνη1 κουταλάκι κολίανδρο σε σκόνη7 κουταλιές ρύζι καστανό (με τη φλούδα του)χυμό και ξύσμα ενός λεμονιούαλάτιπιπέρι2 κουταλιές φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο Εκτέλεση:Κόβετε τα καρότα στη μέση, κατά μήκος. Τα βάζετε σε μια κατσαρόλα και τα περιλούετε με το λάδι. Προσθέτετε τα μπαχαρικά και το ρύζι. Αλατοπιπερώνετε και π
Διάβασε τη συνταγή στο xortosyntages.blogspot.com