163
Ετοιμάζουμε την γέμισηΣε βαθύ μπολ βάζουμε τα 2 είδη των κιμάδων.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα είδος, αν θέλετε, εγώ συνήθως βάζω και λίγο χοιρινό κιμά, νομίζω κάνει το φαγητό πιο νόστιμο. Το ίδιο κάνω και στα γιουβαρλάκια.Προσθέτουμε στον κιμά το κρεμμύδι τριμμένο, την ντομάτα ξεφλουδισμένη στραγγιγμένη από τα πολλά υγρά και περασμένη στον τρίφτη, τον άνηθο, το ρύζι, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.Ζυμώνουμε καλά το μείγμα της γέμισης.Γεμίζουμε τα κολοκυθάκια μας με αυτό το μείγμα.Με όση γέμιση περισσέψει (συνήθως πάντα περισσεύει), πλάθουμε γιουβαρλάκια.Αραδιάζουμε σε βαθιά κ
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com