210
Υλικά
- κολοκυθάκια 4 τμχ
- γαρίδες 200 γρ
- ρύζι καρολίνα 1 φλ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- μάραθος 0.5 ματσ.
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ελαιόλαδο 8 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Με μεγάλη μου χαρά παρατηρώ ότι το στρογγυλό κολοκυθάκι έχει κάνει θριαμβευτική είσοδο στην Ελλάδα και στις λαϊκές αγορές μας, το πρώτο-συνάντησα στην Αργεντινή το 2010 αλλά εκεί το έφαγα μόνο βραστό. Η γεύση του ελαφρώς πιο γλυκιά από το γνωστό μας μακρόστενο κολοκυθάκι και το σχήμα του είναι ακριβώς ότι χρειάζεται για να σταθεί δίπλα στις ντομάτες & στις πιπεριές στην ταψάρα με τα γεμιστά που θα φτιάξεις. Εγώ προτίμησα να πάρω ένα λίγο διαφορετικό δρόμο βέβαια χρησιμοποιώντας νόστιμες φρέσκες γαρίδες και μυρωδάτο άνηθο....
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovefood.gr